ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-DIGITAL MARKETING

Εφαρμογή για smartphones προωθεί την Κύπρο στην Κίνα – Στόχος να γίνει το νησί επενδυτικός προορισμός

09:11 - 18.07.2017

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού καλωσορίζει τη δημιουργία της εφαρμογής CYhere με στόχο την προώθηση της Κύπρου διεθνώς και κυρίως στην Κίνα, ως ελκυστικού και επενδυτικού προορισμού, καθώς επίσης για μία σειρά οικονομικών, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών σκοπών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της CYhere, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη και περιήγηση. 

Η εφαρμογή θα προωθηθεί στην Κίνα μέσω μιας στοχευμένης διαδικτυακής εκστρατείας ενημέρωσης αλλά και μέσω των διαφόρων καναλιών και επαφών που διαθέτουν οι επενδυτές της πλατφόρμας.

Παράλληλα, θα προωθηθούν οργανισμοί από διάφορους τομείς της κυπριακής οικονομίας, όπως η αγορά ακινήτων, οι επαγγελματικές υπηρεσίες, η εκπαίδευση και ο τουρισμός με στόχο να «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον Κινέζων επενδυτών, εταιρειών, αντιπροσώπων και απλών τουριστών. 

Οι συμμετέχοντες, μαζί με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν, θα προβάλλονται σε σχετικές κατηγορίες, για εύκολη χρήση και πλοήγηση, ενώ θα ενημερώνονται τακτικά για την επισκεψιμότητα της πλατφόρμας.  

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο εξέφρασε επίσης την υποστήριξη του προς τη CYhere, τονίζοντας ότι μέσω της νέας πλατφόρμας, «η ηλεκτρονική προβολή της Κύπρου θα καθιερωθεί με τον αποδοτικότερο και πιο οικονομικό τρόπο», σημειώνοντας ότι «σε αυτή τη ψηφιακή εποχή που ζούμε, είναι μια μεγάλη πρωτοβουλία προώθησης της Κύπρου στην κινεζική αγορά».

«Η πλήρης ανάπτυξη της διαδικτυακής πλατφόρμας CYhere αναμένεται να αναδείξει την Κύπρο ως πρωτοποριακό παράδειγμα στην εφαρμογή της «Ψηφιακής Στρατηγικής» της ΕΕ, στη βάση του Σχεδίου Juncker, το οποίο υπογραμμίζει την ανάγκη ενίσχυσης της ψηφιακής οικονομίας της Ευρώπης», αναφέρεται.

Από ΚΥΠΕ