ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Cablenet Mobile: Ένα ολοκληρωμένο δίκτυο επικοινωνίας

07:28 - 23.11.2017

Η Cablenet συνεχίζει να εμπλουτίζει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της και ανακοινώνει τη νέα υπηρεσία Κινητής, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη για να απολαμβάνουν όλοι έναν ολοκληρωμένο μωβ κόσμο!

Η Cablenet παρέχει την υπηρεσία Κινητής σε Παγκύπρια κάλυψη, προσφέροντας σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές οικονομικά πακέτα με χαμηλές χρεώσεις στα τέλη κλήσεων και στη χρήση data. Η υπηρεσία Κινητής θα παρέχεται μεμονωμένα αλλά και σε συνδυασμό υπηρεσιών για ακόμα μεγαλύτερο όφελος.

Στόχος της Cablenet είναι να παρέχει στους συνδρομητές της ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις επικοινωνίας που θα κάνουν τη ζωή όλων ακόμη πιο εύκολη και απλή, για να απολαμβάνουν περισσότερο κάθε πρόσθεση της ζωής. 

Με τη νέα της διαφημιστική καμπάνια, η Cablenet επισημαίνει τη σημασία της πρόσθεσης στην καθημερινότητα μας και τονίζει τη δυνατότητα που έχουν πλέον οι συνδρομητές της για ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, μέσα από το μοναδικό μωβ κόσμο και το πιο γρήγορο ανεξάρτητο δίκτυο στην Κύπρο. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα διαθέσιμα πακέτα Κινητής στο www.cablenetmobile.com.cy